VÄLKOMMEN TILL MITT KRYPIN!
KÄNN DIG SOM HEMMA!

tisdag 8 februari 2011

Sjukstugan fortsätter.....

Igår tog jag med Kevin och Engla till familjeläkaren...

Kevin har ju sedan i ons./tors. varit förkyld, hostig och haft ont i halsen. Dessutom hade han feber både torsdag och fredag.
Jag ville att dom skulle kolla upp honom ordentligt eftersom han sedan i somras blivit värre i sin andning + hosta. Han får oftare hosta och är imellan dessa perioder dessutom väldigt irriterad i luftvägarna. Harklar/hostar ofta. Är slemmig i halsen och väser/piper när han andas.
För snart fem år sedan var han ju likadan och då fick han Flutide diskus (kortison) och Ventoline diskus (luftrörsvidgande) . Vilket han så småningom blev bättre av!
Nu fick han Pulmicort Turbuhaler + Ventoline diskus. Hoppas det ska bli bättre!
Hans utandningsprov var inte riktigt tillfredsställande. Och vår F.L talade om fler eventuella prov, tex. Spirometri.

Engla har sedan i lördags haft hög feber och i söndags började hon gnälla över ont i örat. Jag anade då en öroninflammation, eftersom hon inte verkar speciellt sjuk i övrigt.
Men så var inte fallet. Däremot hade hon jättemycket vax i det ena örat. Så pass mycket så att läkaren fick suga ut det. När han väl kunde se trumhinnan, tyckte han sig se ett ärr, vilket tyder på att där varit en inflammation. Han sa att hon nu inte skulle ha ont eller höra dåligt på örat... Ändå klagar hon fortfarande på att det gör ont!!! Igår kväll hade hon 40,4 graders feber och nu på morgonen 39,9 grader.
Jobbigt när man inte vet vad som felar :( Får väl avvakta tills ikväll!? Tycker att tre dygn med så här hög feber är topps!

Börjar dessutom känna som att en förkylning håller på att bryta ut på mig också! *suck* Inte alls pigg! Tur att Micke jobbar sista dagen, innan långledigheten, idag... Så man kan få lite avlastning!

Nä, nu ska denna trötta mamman (inte blivit möe sömn de sista tre nätterna!) försöka göra nåt vettigt!

Haaadeee!



Min lilla sjukling <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar