VÄLKOMMEN TILL MITT KRYPIN!
KÄNN DIG SOM HEMMA!

fredag 27 maj 2011

LOOK DE LUXE...

... från Melitta... så heter vår nya kaffekokare :) Inhandlades igår (till ett bra pris!) på City gross. Den har en termoskanna + att man fick en extra termoskanna till. Rekommenderas varmt!!!
Har precis invigt den och sitter här nu med en go kopp nybryggt kaffe... Regnet smattrar på fönsterrutan... Vart blev den underbara våren av!!?? Saknar solen!




Igår var vi som sagt och storhandlade. Åkte vår egen bil dit! Kul!!! :D
Tänk när Micke själv kan sätta sig bakom ratten på den *lääängtar*
Men igår var det svärmor som fick äran att köra oss ;)

På morgonen/förmiddagen klarades ett utvecklingsamtal på Leos skola av samt att M var på en simulerad uppkörning. Han gjorde ett skitfel, som iofs hade kuggat honom om det varit "på riktigt". Men annars hade det gått super! Börjar känna vittringen nu ;)
Mamma passade barnen medan vi var och shopade. När vi kom hem och fått in alla varor gjorde vi grönkålssoppa med frikadeller och hårdkokt ägg *SLURP*
Brukar passa på att göra det, nån gång, när mamma är på besök, eftersom det bara är vi vuxna i familjen som gillar detta! Barnen fick biffar, som Kenny tillagade!




Ska avsluta detta inlägg med ett tips (för er som inte redan provat!)...

Jag älskar RAMLÖSA (med smak)... Har testat alla sorter som finns och gillar vissa mer än andra... Har ett par favoriter som ALLTID trängs i min kyl.
Nu har det kommit två nytillskott i Ramlösa-familjen... VATTENMELON och ANANAS.
Provade vattenmelon först och nja... Inte smakar den vattenmelon. Mer melon (typ. honungs/Galia). Sen så var det lite väl "konstgjord" smak för mitt tycke! Men den duger... Får godkänt, om än precis ;)
Ananas däremot... det var kärlek direkt!!! Sååå god! Kommer gå mååånga såna flaskor här i sommar och för lång tid framöver! :D









Nu ska jag försöka göra nåt vettigt här i mitt lilla hem ;)
FREDAGSMYYYS hägrar idag med gooo mat och vad mer... får kvällen utvisa ;)

Ha det gött!

KRAM <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar