VÄLKOMMEN TILL MITT KRYPIN!
KÄNN DIG SOM HEMMA!

tisdag 26 april 2011

EN PÅSK MED VÄÄÄLDIGT LITE PÅSK.....

Jaha, så var påsken över för denna gången! Väldigt lite påsk denna påsken måste jag erkänna... Ingen påskmat, inget pynt, inget pyssel. Bara påskägg (godis)... I MASSOR!!! ;D
Men vi har haft det bra ändå! Barnen har fått ett välförtjänt och välbehövligt lov! Vi har softat och haft det mysigt här hemma. Sen är det ju som så... med två stora killar som vill på sitt håll, två små som gärna åker till tex. mormor och en sambo som jobbar tre-skift samtidigt som han just nu tar körkort... att det är ganska sällan vi är samlade allihop ;)
Dessutom hade ju Engla oturen att åka på vattkoppor :(
Den ungen har haft maximal oflyt vad gäller sjukdomar denna våren! Hon som alltid varit så frisk tidigare har haft otaliga förkyldningar, hög feber, två öroninflammationer och nu vattkoppor. Allt inom loppet av tre-fyra månader. Men men... får hoppas att hon stärker sitt immunförsvar och att hon får hålla sig frisk resten av året!

Nu är i alla fall påsken över för denna gången... sent inföll den i år också! Och vi har underbart vårväder... Skulle hålla i sig hela veckan... *LYCKA!* Och nu börjar man så smått se fram emot en förhoppningsvis underbar sommar. Tänk det är bara sju veckor till sommarlovet nu... CRAZY!!!

Igår var en supermysig dag med besök av faster Lotta, fika och sol på altanen. Sen kom Tanja och Christoffer och vi kollade på HIF-matchen och åt landgångar (m. räkor, köttbullar, rostbiff och ost), som jag hade gjort. Sen blev det softekväll med tv-tittande och tjatter. Anders kom och hämtade Lotta vid halv åtta-tiden och då följde Kevin med dom hem.

Ikväll är det grillpremiär här hemma... Nej, vi har faktiskt INTE grillat än (trots det fina vädret)! Skäms lite faktiskt ;)
Ska bli sååå gott!!! :D


Tack för mej...

KRAM <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar