VÄLKOMMEN TILL MITT KRYPIN!
KÄNN DIG SOM HEMMA!

lördag 26 mars 2011

Ett tag sen sist...

Dagarna har bara flutit på här... med allt och inget... som vanligt ;)
Kidsen har sitt i och utanför skolan... Micke jobbar och står i och spenderar en del tid med körkortstagandet. Vilket framskrider väl :) Engla har fortsatt haft oturen på sin sida... Ny förkylning i slutet på förra veckan och läkarbesök igår med konstaterad sprucken trumhinna (igen!) :( Själv har jag också åkt på en förkylning... men den verkar ändå vara av det lindrigare slaget... peppar peppar...

Våren verkar ha tagit ett hårt grepp om stora delar av vårt avlånga land också. Hela veckan har det varit sol, sol, sol... sååå skönt!!! Men vinden är fortfarande ganska kall. Men visst går det åt rätt håll!? UNDERBART!!!

Igår var det Våffeldagen... och dagen till ära åt vi... Våfflor! Hahahaha...
Med hallonsylt/ hjortronsylt, vaniljglass och vispgrädde. Mumsigt var det!!!

På kvällen blev det som vanligt soffmys... och vi tittade på Avatar: The last airbender. Bra film! Men känns som att den hade behövt vara längre eller uppdelad på två filmer. Storyn kändes tyvärr lite avhuggen. Och det hoppades hejvilt i filmen. Dock var det grymma effekter! Så den får godkänt!

Engla är hos mormor... Ja, hon fick åka dit trots öroninflammation. Hon ville ju så GÄRNA! Och var ju redan så besviken över allt hon missat med förskolan och besöket hos mormor förra helgen!
Micke jobbar e.m-skiften hela helgen... Så det är bara jag och boysen ;) Idag står deras favvis på menyn... hemmagjorda burgare, med goda tillbehör och pommes. Sen får vi väl se vad kvällen bjuder på!?

Ser fram emot morgondagen...
Ska på konserthuset (i hbg) och se E.M.D tillsammans med lillasyster Tanja. Ska bli kul! Och skönt att komma hemifrån en stund... Välbehövligt!
Mamma kommer hit och passar barnen <3



Det var en snabb uppdatering om vad som hänt den sista tiden...
Ha det så gött allesammans!

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar